Categoriearchief: groep 4

Voorstelling groep 4

20 april 2016 – Met de TV-gids in de hand, mochten de ouders met de beentjes omhoog een avondje gaan zappen. Met een druk op de enorme afstandsbediening, waren afleveringen van Andere Tijden, ZSV van boven, ZSV factor, ZSV klassiek, GT ZSV, Hoorspel, Robotdans, Videoclip en ZSV Top Starts te zien. Tussendoor natuurlijk reclames, van een heel speciale microfoon, een terugspeel-app en een zelfschrijvende pen.

Alle video’s waren prachtig bewerkt door meester Niels.

Foto’s van deze avond zijn te bewonderen in het fotoalbum.

Hercontrole luizen op woensdag 11 november: kammen kammen kammen!

Helaas zijn er tijdens de controle van afgelopen woensdag 4 november in veel klassen (oude) neten gevonden. Op woensdag 11 november zal, na de uitreiking van de cheque aan Frank, hercontrole plaatsvinden in de volgende groepen:

  • groep Vlek
  • groep 3
  • groep 4
  • groep 5
  • groep 6
  • groep 7

Zorgt u voor schone en gekamde haren, zonder vlechten e.d.?

De ouders van de betreffende kinderen hebben inmiddels bericht met behandeladvies van de luizencommissie ontvangen. Voor alle ouders geldt dat u de komende tijd alert moet blijven en dat u regelmatig uw kind preventief kamt met een netenkam. Zoals bekend zijn deze bij de drogist en apotheek te koop.

Voor meer informatie klik hier.

Schoolproject Annie

anniemgschmidtOp vrijdagmiddag 17 april staat ons schoolproject gepland.

Het thema is ‘Annie’ en daarmee bedoelen we natuurlijk Annie M.G. Schmidt. Zonder haarliedjes, gedichtjes en verhalen is niemand groot geworden en dat geldt natuurlijk ook voor onze kinderen. Reden om hier op een bijzondere manier aandacht aan te besteden! Lees verder

Uitnodiging voor een bijzondere bekendmaking en onthulling

De leerlingenraad gaat van start! Afgelopen week hebben kinderen van groep 5 t/m 8 gesolliciteerd naar een plek in de raad. Er is in de groepen gestemd en sollicitatiebrieven zijn geschreven. Het blijft nog even spannend wie hun groep gaan vertegenwoordigen, maar de eerste leerlingenraadsvergadering staat al gepland voor 16 februari.

Vanuit de gedachte van de Vreedzame School dat ieder kind een stem krijgt, wordt in de school een ideeënbus opgehangen. Ideeën over invulling van festiviteiten, sportdagen, mogelijke verbeteringen en dergelijke kunnen door iedereen in de ideeënbus worden gedaan. Voorafgaand aan elke leerlingenraadsvergadering wordt de bus geleegd en tijdens de vergadering worden de ideeën bekeken en besproken. In groep 1 t/m 4 is vergaderd over een manier om de ideeënbus te onthullen.

Dinsdag 10 februari om 14.35u wordt officieel bekend gemaakt welke kinderen zitting gaan nemen in de leerlingenraad. Tevens wordt de ideeënbus onthuld. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Dit officiële moment zal met foto en tekst in de Nieuwsbode verschijnen.

Namens het team en de kinderen van de ZSV,
Frederike van Donselaar