Bruiloft op de ZSV in de nieuwsbode

april 2017 – Onze directeur Guido met zijn Helen in de Nieuwsbode:

http://www.nieuwsbode-zeist.nl/nieuws/ingezonden/136754/-bruiloft-op-de-zeister-schoolvereeniging-met-zeister-feestje-voor-arnhems

Zeist – Vandaag, op maandag 3 april, was het feest op de Zeister Schoolvereeniging. Directeur Guido Vink, die op 1 april in het huwelijksbootje stapte met zijn Arnhemse liefde Helen Reichard, vierde dit nog eens dunnetjes over op school.

Voor het bruidspaar was een zogenaamde huwelijksreis georganiseerd. Ontvangen door de reisgidsen (kinderen uit groep 8), reisden Guido en zijn kersverse vrouw langs alle klassen. Telkens kwamen zij in een ander land en werden zij door de kinderen op passende wijze, met de gebruiken uit het land, gastvrij ontvangen. De ene keer met een culturele dans, de andere keer met een volkslied. Uiteraard was onder de bestemmingen ook Vlieland. Sinds jaar en dag de vaste reisbestemming van de excursieweek op de Zeister Schoolvereeniging .

De ochtend werd afgesloten met, hoe kan het ook anders, de balkonscène. (balkon bij groep 4 red.)

Daar werd het bruidspaar vanaf het schoolplein toegezongen door het team en alle leerlingen.

‘Want engelen bestaan niet, maar een bruidspaar zoals zij
vind je eenmaal in je leven en daar blijft het dan wel bij
Ik ruik de rozengeuren en zie de maneschijn
Een geheel toch vele kleuren, nee een paar zoals zij
zal er nooit en te nimmer meer zijn’