Werken bij

Vacatures
Als wij vacatures hebben kunt u die vinden op Onderwijsvacaturebank of Meesterbaan.

Werken bij de Zeister Schoolvereeniging
De Zeister Schoolvereeniging is een basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs. We zijn gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand, gelegen in de mooie, groene wijk “Het Lyceumkwartier”.

Alle ouders zijn lid van de schoolvereniging en zeer nauw betrokken bij de activiteiten in en rondom de school. Het bestuur wordt gevormd door ouders, de dagelijkse leiding ligt bij de directeur. De school telt gemiddeld 250 leerlingen, verdeeld over 9 groepen.

De Zeister Schoolvereeniging is een school waar deskundige teamleden onder gunstige schoolcondities, aangestuurd door goed onderwijskundig management, goed onderwijs geven, zodat alle leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een goede werksfeer waarbij persoonlijke kwaliteit en de professionele ontwikkeling van de leerkrachten centraal staat, vinden we op onze school erg belangrijk.

Heeft u interesse om op onze mooie school te komen werken? Houdt u onze site dan in de gaten voor publicaties van vacatures en/of stuurt u ons een open sollicitatie. Dat kan aan directie@zsv-zeist.nl t.a.v Guido Vink (directeur)


Heeft u interesse om als invalleerkracht aan het werk te gaan?

Invallers gezocht!

Het enthousiaste vaste team bij de Zeister Schoolvereeniging telt 20 leerkrachten. Wanneer zij door omstandigheden hun werk niet kunnen doen zoeken wij gemotiveerde mensen die hen kunnen vervangen.

Hiervoor werkt de Zeister Schoolvereeniging sinds het schooljaar 2017-2018  samen met IPPON personeelsdiensten.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden om vervangingswerk te verrichten bij ons op school kijk dan eens op de website van IPPON. Klik hiervoor op het logo.logo IPPON

Is uw vraag beantwoord? Neem anders contact met ons op.