Vacatures

16-6-2020 
Op dit moment hebben we geen vacature.

Onze vacatures kunt u vinden op Onderwijsvacaturebank of Meesterbaan.

24-4-2020:

wij zijn op zoek naar een

Enthousiaste GROEPSLeerkracht voor groep 1/2

 Ben jij een enthousiaste en ondernemende leerkracht met passie en bevlogenheid voor het onderwijs en aandacht voor ieder kind? Vind jij het leuk om te werken op een gezellige en kleine basisschool in een bijzonder hecht team en met zeer betrokken ouders? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

We zoeken per 1 augustus a.s. een enthousiaste groepsleerkracht die op een betrokken wijze een belangrijke bijdrage wil leveren aan zowel de ontwikkeling van onze kinderen als aan de ontwikkeling van onze school. Samen met een collega verzorg je het onderwijs in groep 1/2. De ene dag sta je als groepsleerkracht zelfstandig voor de klas, de andere dag sta je samen voor de klas en bied je als leerkracht verdieping, verrijking of ondersteuning aan subgroepen binnen de groep (co-teaching). Dit doen jullie in goed overleg en afstemming met elkaar.

De school
De Zeister Schoolvereeniging (ZSV) is een gezellige basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs (zelfstandig als éénpitter). De school is gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand met een heerlijke buitenruimte in het mooie en bosrijke Zeist. De school telt gemiddeld 260 leerlingen, verdeeld over 9 groepen. Wij werken in de groepen enkele dagen middels Co-teaching. Co- teaching betekent letterlijk ‘samen lesgeven’. Er is sprake van Co-teaching wanneer twee of meer leerkrachten samen de verantwoordelijkheid delen voor het geven van onderwijs aan enkele of alle leerlingen in een klas of een groep. De gedeelde verantwoordelijkheid heeft betrekking op voorbereiding, instructie en evaluatie van het onderwijs aan een klas. Afstemming vindt onderling plaats. De duo’s kunnen ook momenten en de verdeling afspreken van administratie, gesprekken en observatie. Dit betekent meer expertise en meer mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning in alle groepen.
Daarnaast zijn er vakleerkrachten (ICT, gym en muziek) die de groepsleerkrachten ondersteunen. Samen geven al deze leerkrachten vorm aan het onderwijs binnen de ZSV. Alle ouders zijn lid van de schoolvereniging en zeer nauw betrokken bij de activiteiten in en rondom de school. Het bestuur wordt gevormd door de ouders, de dagelijkse leiding ligt bij de directeur.

Wat breng je mee?
Uiteraard ben je in het bezit van een pabo-diploma. Daarnaast ben je pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld en heb je affiniteit met de leeftijdsgroep. Tot slot vinden we het belangrijk dat je daadkrachtig bent en in staat bent om met enthousiasme, geduld en humor de kinderen voor je te winnen.

Wat bieden we jou?
We bieden je een functie in een klein, hecht, gezellig en betrokken team waarbinnen ook aandacht en ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd voor 20 uur (0,5 fte verdeeld over 3 dagen) conform de cao-PO.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 8 mei a.s. naar info@zsv-zeist.nl t.a.v. Guido Vink (directeur). Ook voor vragen kun je contact met hem opnemen via dit e-mailadres of 06-15481685. Meer informatie over onze school kun je vinden op www.zsv-zeist.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 20.

Contact
Zeister Schoolvereeniging
info@zsv-zeist.nl
www.zsv-zeist.nl
Tel. 030 69 22 532

Leden van de Zeister Schoolvereeniging zijn uitgesloten van deelname aan deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.