Vacatures

Onze vacatures kunt u vinden op Onderwijsvacaturebank of Meesterbaan.

20-09-2019:

groepsleerkracht en/of intern begeleider
(VOOR EEN KLEINschalige en GEZELLIGE basisschool in Zeist)

Ben jij een enthousiaste en ondernemende leerkracht en/of intern begeleider met passie en bevlogenheid voor het onderwijs en aandacht voor ieder kind? Vind jij het leuk om te werken op een gezellige en kleinschalige basisschool in een hecht team en met betrokken ouders? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Per 1 januari 2020 hebben wij een vacature voor een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 6 en een vacature voor de functie van intern begeleider. Beide functies kunnen eventueel worden gecombineerd.

Groepsleerkracht groep 6:

Binnen onze school werken wij met het concept ‘co-teaching’. Dit betekent dat je met een collega het onderwijs verzorgt in de groep. Samen ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, instructie en evaluatie van het onderwijs aan de groep. De ene dag sta je als groepsleerkracht voor de klas, de andere dag bied je als leerkracht verdieping, verrijking of ondersteuning aan subgroepen binnen de groep. Dit doen jullie uiteraard in goed overleg en afstemming met elkaar. Daarnaast maak je   afspraken over de werkverdeling van de administratie, het voeren van gesprekken en het doen van observaties. 

Intern Begeleider:

Als intern begeleider zet je graag je kennis en ervaring in om het enthousiaste en gedreven team van de Zeister Schoolvereeniging te begeleiden bij hun taak om een passend aanbod aan kinderen te bieden en speel je een belangrijke rol bij het verder vormgeven van de zorgstructuur op onze school. Jij hebt een belangrijke rol bij het neerzetten van een professionele cultuur en het versterken van de onderwijskwaliteit. Je maakt deel uit van het managementteam.

 De school

De Zeister Schoolvereeniging (ZSV) is een gezellige basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs (zelfstandig als éénpitter). De school is gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand met een heerlijke buitenruimte in het mooie en bosrijke Zeist. De school telt gemiddeld 260 leerlingen, verdeeld over 9 groepen. Naast de groepsleerkrachten, hebben we vakleerkrachten voor ICT, gym en muziek. Samen geven al deze leerkrachten vorm aan het onderwijs binnen de ZSV. Alle ouders zijn lid van de schoolvereniging en zeer nauw betrokken bij de activiteiten in en rondom de school. Het bestuur wordt gevormd door de ouders, de dagelijkse leiding ligt bij de directeur.

 Wat breng je mee?

Groep 6:

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma en pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld
  • Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep
  • Je bent daadkrachtig en bent in staat om met geduld en humor kinderen voor je te winnen
  • Je bent flexibel, oplossingsgericht en creatief
  • Je draagt bij aan een goede teamsfeer en teamontwikkeling

Intern begeleider:

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma en hebt een relevante opleiding voor intern begeleiding (post-HBO interne begeleider of master SEN)
  • Je bent in staat om een leidinggevende en coördinerende rol aan te nemen
  • Je bent daadkrachtig, zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen
  • Je bent in staat om vanuit een helikopterview te kijken naar het schoolaanbod, de aanpak en de resultaten. Je kunt op basis hiervan onderwijsinhoudelijke keuzes adviseren
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden

Wat bieden we jou?

We bieden je een functie in een klein, hecht, gezellig en betrokken team waarbinnen ook aandacht en ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het betreft voor beide vacatures een functie met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Voor groep 6 zoeken wij iemand voor 0,575 fte en voor de functie van intern begeleider voor 0,425 fte.

De twee functies kunnen gecombineerd worden, zodat het in totaal 1,0 fte wordt. Je bent dan drie dagen per week werkzaam als groepsleerkracht en twee dagen per week als intern begeleider. Salaris conform CAO PO.

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 14 oktober a.s. naar info@zsv-zeist.nl t.a.v. Guido Vink (directeur). Ook voor vragen kun je contact met hem opnemen via dit e-mailadres. Meer informatie over onze school kun je vinden op www.zsv-zeist.nl.

Procedure

De sollicitatieprocedure is als volgt: uiterlijk 15 oktober a.s. word je uitgenodigd voor een gesprek. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 oktober a.s. Als blijkt dat er van beide kanten een klik is, dan nodigen we je graag uit om een dagdeel mee te lopen op school in de week van 28 oktober a.s.

Contact
Zeister Schoolvereeniging
info@zsv-zeist.nl
www.zsv-zeist.nl
Tel. 030 69 22 532

Leden van de Zeister Schoolvereeniging zijn uitgesloten van deelname aan deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Is uw vraag beantwoord? Neem anders contact met ons op.