Oproep luizencommissie: moeders en vaders gezocht!!

De luizencommissie is dringend op zoek naar:

  • een “Hoofdluis” (coördinator)
  • veel ouders die de commissie kunnen komen versterken.

Meld je aan bij Marjet Segers (marjetsegers@gmail.com)!

Het kost niet al teveel tijd: de hoofdluiscontrole vindt 5 keer per jaar, op de eerste woensdag na de 5 vakanties plaats. We beginnen direct om 8.30 en zijn doorgaans niet langer dan 1 a 1,5 uur bezig. Alle klassen worden gecontroleerd. Heel af en toe vindt hercontrole plaats, maar door goede medewerking van alle ouders bij het tegengaan van verspreiding heeft dat afgelopen jaar nauwelijks plaatsgevonden!

Mocht het niet lukken om een volledig bezette commissie bij elkaar te krijgen, dan zullen andere opties overwogen worden, zoals het indelen van alle ouders op deze woensdagen. Ieder gezin zou dan maximaal 1 keer per jaar (per kind) aan de beurt zijn op de eerste woensdag na de vakanties.

naar-school-en-hoofdluis