Aan tafel!

15 juni 2017 – Vanavond waren de ouders van de kinderen uit groep 3 uitgenodigd om in het pop-up restaurant op het grote plein te komen dineren. Drie dagen lang hebben de kinderen samen met hun juffen Monique en Madelon een vier-gangen diner voorbereid. En wat zag het er gezellig uit… Iedere tafel in een andere kleur, onder het prachtige bladerendak op het schoolplein met heerlijk weer en fijn gezelschap. De kinderen, zwart-wit gekleed als echte obers.

Bij aanvang deelden de kinderen een glaasje prosecco uit, op tafel stonden nootjes. Daarna was er soep, wraps, pasta, en een GRAND dessert met brownies, cakejes, ijsjes, fruitspiesjes, aardbeien, scones met jam.. Het diner werd opgeluisterd met muziek uit muziekdoosjes en er konden mooie bloemen worden gekocht. Dat was nog eens een avond verwend worden en genieten!!