Werken bij

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? 

Als wij vacatures hebben kunt u die ook vinden op Onderwijsvacaturebank of Meesterbaan. En onder het tabblad vacatures op onze eigen website. 

Werken bij de Zeister Schoolvereeniging
De Zeister Schoolvereeniging is een basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs. We zijn gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand, gelegen in de mooie, groene wijk “Het Lyceumkwartier”.

Alle ouders zijn lid van de schoolvereniging en zeer nauw betrokken bij de activiteiten in en rondom de school. Het bestuur wordt gevormd door ouders, de dagelijkse leiding ligt bij de directeur. De school telt gemiddeld 250 leerlingen, verdeeld over 9 groepen.

De Zeister Schoolvereeniging is een school waar deskundige teamleden onder gunstige schoolcondities, aangestuurd door goed onderwijskundig management, goed onderwijs geven, zodat alle leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een goede werksfeer waarbij persoonlijke kwaliteit en de professionele ontwikkeling van de leerkrachten centraal staat, vinden we op onze school erg belangrijk.

Heeft u interesse om op onze mooie school te komen werken? Houdt u onze site dan in de gaten voor publicaties van vacatures en/of stuurt u ons een open sollicitatie. Dat kan aan guido.vink@zsv-zeist.nl t.a.v Guido Vink (directeur)


Is uw vraag beantwoord? Neem anders contact met ons op.