Vacatures

Algemeen

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met sollicitanten. Je wordt van harte uitgenodigd een afspraak te maken met Guido Vink (directeur) om te kijken wat er mogelijk is op onze mooie school. 

Openstaande vacatures 2021-2022:

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE GROEPSLEERKRACHT VOOR GROEP 7 

Ben jij een enthousiaste en ondernemende leerkracht met passie en bevlogenheid voor het onderwijs en aandacht voor ieder kind? Vind jij het leuk om te werken op een fijne en kleine basisschool in een professioneel en gezellig team? Dan zijn we op zoek naar jou!  

We zoeken per 1 september (of eventueel per 1 oktober 2021) een enthousiaste groepsleerkracht die op een betrokken wijze een belangrijke bijdrage wil leveren aan zowel de ontwikkeling van onze kinderen als aan de ontwikkeling van onze school. Samen met een collega verzorg je het onderwijs in groep 7. De ene dag sta je als groepsleerkracht voor de klas, de andere dag bied je als leerkracht verdieping, verrijking of ondersteuning aan subgroepen binnen groep 7 (co-teaching). Dit doen jullie in goed overleg en afstemming met elkaar.   

De school
De Zeister Schoolvereeniging (ZSV) is een gezellige basisschool voor bijzonder neutraal onderwijs (zelfstandig als éénpitter). De school is gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand met een heerlijke buitenruimte in het mooie en bosrijke Zeist. De school telt gemiddeld 260 leerlingen, verdeeld over 9 groepen. Wij werken in de groepen enkele dagen middels Co-teaching. Co- teaching betekent letterlijk ‘samen lesgeven’. Er is sprake van Co-teaching wanneer twee of meer leerkrachten samen de verantwoordelijkheid delen voor het geven van onderwijs aan enkele of alle leerlingen in een klas of een groep. De gedeelde verantwoordelijkheid heeft betrekking op voorbereiding, instructie en evaluatie van het onderwijs aan een klas. Afstemming vindt onderling plaats, ook met betrekking tot de administratie, gesprekken en observatie. Dit betekent meer expertise en meer mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning in alle groepen. 

Daarnaast zijn er vakleerkrachten (ICT, gym en muziek) die de groepsleerkrachten ondersteunen. Samen geven al deze leerkrachten vorm aan het onderwijs binnen de ZSV. Alle ouders zijn lid van de schoolvereniging en zeer nauw betrokken bij de activiteiten in en rondom de school. Het bestuur wordt gevormd door de ouders, de dagelijkse leiding ligt bij de directeur.  

Wat breng je mee? 

Uiteraard ben je in het bezit van een pabo-diploma. Daarnaast ben je pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld en heb je affiniteit met de leeftijdsgroep. Tot slot vinden we het belangrijk dat je daadkrachtig bent en in staat bent om met enthousiasme, geduld en humor de kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Wat bieden we jou? 

We bieden je een functie in een professioneel, flexibel, gezellig en betrokken team waarbinnen ook aandacht en ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Co-teaching, vakleerkrachten en een goed georganiseerde school zorgen voor werkdrukverlaging en veel ruimte om je werk met plezier te doen. Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd voor 32 of 40 uur (0,8 of 1,0 FTE) conform de cao-PO.   

Interesse? 

Heb je interesse? Leuk! Stuur dan je motivatiebrief en cv naar guido.vink@zsv-zeist.nl t.a.v. Guido Vink (directeur). Ook voor vragen kun je contact met hem opnemen via dit e-mailadres of onderstaand telefoonnummer. Meer informatie over onze school kun je vinden op www.zsv-zeist.nl.   

Contact
Zeister Schoolvereeniging
guido.vink@zsv-zeist.nl  
www.zsv-zeist.nl  
Tel. 06-15481685